Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Oranje Bridgedrive

Oranje Bridgedrive

Bridgeclub ’t Ambacht houdt op donderdag 25 april om 19:45 haar Oranje drive in Cultureel Centrum Cascade. U kunt u nu inschrijven via www.nbbclubsites.nl/club/16007, waar u, door in de linkerkolom te klikken op “Agenda” en dan naar de datum 25 april te gaan, het inschrijfformulier vindt.

Alle informatie vindt u in de flyer die u daar ook kunt vinden door in de linkerkolom te klikken op "Flyer Oranje drive 2018”. U kunt ook bellen met Monir van Pieterson 06-46573649.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op deze oergezellige drive vergezeld door een Oranje bitter of Jus d’ Orange en mooie prijzen.

Wanneer?
25 april 2018 van 19.45 tot 23.00 uur
Organisator
BC t Ambacht
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.