Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kunstproject Marco Boer in de bibliotheek

Kunstproject Marco Boer in de bibliotheek

In april kunt u het kunstproject ‘Great Churches & Organs’ bezichtigen van de ambachtse aquarellist Marco Boer. Het project bevat 12 grote aquarellen die samen een presentatie vormen van de rijke Nederlandse cultuur.

Marco Boer (1973) aquarelleert sinds 1997 en is vanaf dat moment ook niet meer geëindigd met dit prachtige maar technisch moeilijke medium. Hij geeft de voorkeur aan een geabstraheerde weergave van de realiteit. Kenmerkend is zijn beperkte kleurpalet, om ze vervolgens tot op het bot te ontdekken. Suggereren en de kunst van het weglaten is hem op het lijf geschreven. De noot die je niet speelt klinkt immers vaak het mooist. Met minder woorden meer zeggen.

Marco werkt veel op groot formaat. Vele keren heeft hij in groepsverband en solo geëxposeerd in zowel binnen- als buitenland. Hij won diverse prijzen in binnen-en buitenland met zijn aquarellen.

Marco is kaderlid van International Watersociety (IWS) Holland. Hij werkt in opdracht voor zowel particulieren als voor bedrijven. Voor meer aquarellen van zijn hand en informatie zie www.watercolor.nl

Wanneer?
Van 3 april 2018 00.00 uur tot 27 april 2018 00.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.