Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Oranje Kunstmarkt

Oranje Kunstmarkt

Op Koningsdag organiseert Het Kunsthuis Hendrik-Ido-Ambacht, onder auspiciën van de Oranjevereniging, voor de tweede keer een Oranje-Kunstmarkt. De kunstmarkt maakt onderdeel uit van alle oranje-festiviteiten en de jaarlijkse Oranjebraderie en wordt gehouden op het grote parkeerterrein van winkelcentrum De Schoof.

De afgelopen jaren liepen op Koningsdag zo’n 25.000 mensen uit de regio en vér daarbuiten over de Oranjebraderie en de Oranje-Kunstmarkt. Dit is dus een perfect platform om je kunstwerken aan het grote publiek te laten zien. Heb je voldoende eigen kunstwerken om een kraam van 4 meter lang te vullen, meld je dan zo snel mogelijk aan. De kosten voor deelname zijn 30,- euro per kraam. Voorwaarde is dat je alleen eigen werk mag exposeren. Naast het exposeren, is het mogelijk om een  demonstratie van je werk of een mini workshop bij je kraam te geven. Dit kun je aangeven op het inschrijfformulier.

Inschrijving
Inschrijving is mogelijk tot 17 maart 2018. Je kunt een inschrijfformulier aanvragen bij het secretariaat en dit volledig ingevuld, samen met 3 duidelijke kleurenfoto’s van eigen recent werk, mailen naar info@hetkunsthuis-hia.nl

Wanneer?
27 april 2018 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Het Kunsthuis Hendrik-Ido-Ambacht
info@hetkunsthuis-hia.nl
Locatie:
op het grote parkeerterrein van winkelcentrum De Schoof.
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.