Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opening zwembadseizoen met thema Hawaii

Opening zwembadseizoen met thema Hawaii

Het zonnetje schijnt weer, dat betekend tijd voor het zwembad! Speciaal in hawaii sferen zijn er verschillende leuke activiteiten in het buitenbad. (bij slecht weer in het binnenbad) Kom limbodansen, je zonnenbril pimpen, standing up paddling en nog heel veel meer leuks!

De activiteiten zijn gratis, je betaald alleen entree voor het zwembad.
De activiteiten in het water zijn voor kinderen met een A-diploma.

Meer informatie vindt u op de website.

Wanneer?
1 mei 2018 van 13.00 tot 15.30 uur
Organisator
Hi5 Ambacht / Zwembad de Louwert
Locatie:
Zwembad de Louwert, Hoge Kade 70
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.