Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cascade Kinderfilmmiddag met Cars 3

Cascade Kinderfilmmiddag met Cars 3

Kom in de Meivakantie met al je vrienden en vriendinnen naar de Cascade kidsfilmmiddag met 'Cars 3'. Breng gerust al je vriendjes en vriendinnetjes, broertjes en zusjes, ouders en opa en oma mee; deze film is superleuk voor alle leeftijden!

De legendarische Bliksem McQueen lijkt verouderd te zijn, vergeleken met de razendsnelle nieuwe racewagens in de sport waarin hij groot is geworden. Hij is vastberaden om terug te keren naar zijn geliefde sport en roept daarom de hulp in van de enthousiaste, jonge racetechnicus Cruz Ramirez. Samen met haar wil Bliksem laten zien dat hij nog lang niet klaar is met racen, en daarbij krijgt hij ook nog hulp uit onverwachte hoek. Bliksem is vast van plan te bewijzen dat hij nog altijd de beste is in de allergrootste arena van de Piston Cup tot nu toe!

Deze animatiefilm duurt 109 minuten en bevat een pauze. Nederlands gesproken en geschikt voor alle leeftijden.

Geen administratiekosten
Bij de filmmiddagen- en avonden rekenen wij geen administratiekosten. Deze worden bij het bevestigen van de bestelling van het totaal afgehaald. Een kaartje kost deze middag € 2,50 pst. Kaarten zijn te reserveren via de website.

Wanneer?
2 mei 2018 van 15.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Cascade, Hoge Kade 50
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.