Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vakantietopper - Piraten

Vakantietopper - Piraten

Tijdens de vakantietopper hebben we deze keer een heel stoer thema, namelijk piraten! Alle piraten kunnen komen kanonskogelschieten, touwzwaaien, schminken en nog veel meer leuks. Je mag uiteraard verkleed komen.

Je kan best dorst krijgen van al dat bewegen, dus vergeet geen drinken mee te nemen.

Wil je op de dag zelf niet in de rij staan? Kom dan op maandag 30 april tussen 12.00-17.00 uur alvast een kaartje kopen in het kantoor van Hi5Ambacht.

Wanneer?
3 mei 2018 van 13.00 tot 15.30 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Sporthal de Ridderhal, Hoge Kade 60
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.