Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hi5After school - Songtekst/rap schrijven (8-12 jaar)

Hi5After school - Songtekst/rap schrijven (8-12 jaar)

Ben je gek op muziek en heb je altijd al je eigen liedje/rap willen schrijven?
Geef je dan nu op! Op een bestaande melodie gaan we een eigen tekst schrijven en als je durft mag je je eigen liedje presenteren op het podium. Er zijn 10 plekjes beschikbaar. De activiteit start om 15.00 uur. Inschrijven via de website.

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om tussen 14.00-17.00 uur naar de inloop te komen.

Wanneer?
8 mei 2018 van 15.00 tot 17.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Baxhuis, Hoge Kade 58
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.