Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hi5After school - Voetbaltoernooi (8-12 jaar)

Hi5After school - Voetbaltoernooi (8-12 jaar)

Goal! Geef je snel op voor het sportieve Hi5After school voetbaltoernooi.
Je kan je met een team opgeven of alleen. Wil je met een team meedoen, stuur dan even een mail naar wendy@hi5ambacht.nl Vermeld de namen van de spelers en de teamnaam. Het toernooi is een 5 tegen 5 toernooi, uiteraard mag een team wisselspelers hebben. De winnaar gaat er vandoor met een prachtige beker.

Het toernooi wordt buiten in het baxpark gehouden. Verzamelen in het Baxhuis.
Het toernooi begint om 14.30 uur en is om 16.00 uur afgelopen.

Inschrijven via de website

Wanneer?
16 mei 2018 van 14.30 tot 16.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Verzamelen bij het Baxhuis, Hoge Kade 58
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.