Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hi5After school - Appel roosjes bakken (8-12 jaar)

Hi5After school - Appel roosjes bakken (8-12 jaar)

Met bladerdeeg en appels gaan we deze week heerlijke appel roosjes maken.
Als de prachtige creaties afgebakken zijn, mogen ze natuurlijk opgesmikkeld worden! De activiteit start om 14.30 uur. Wil je meedoen? Geef je dan even op, zodat wij weten hoeveel boodschappen we moeten halen. Inschrijven via de website.

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om tussen 14.00-17.00 uur naar de inloop te komen.

Wanneer?
23 mei 2018 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Baxhuis, Hoge Kade 58
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.