Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop: Portretfotografie

Workshop: Portretfotografie

Vind jij het ook lastig om mensen spontaan voor de lens te krijgen en zou je ook wel eens net wat meer uit je camera willen halen dan altijd maar die portretstand? Dan is dit een leuke workshop waarin je kort wat instellingen van de camera krijgt uitgelegd en tips in de omgang met mensen voor de lens.

De begrippen sluitertijd, diafragma, iso en witbalans komen zeker even aan bod. Daarnaast wordt er extra uitleg gegeven over portretfotografie, zowel bij volwassenen als bij kinderen. Waar let ik op bij het neerzetten van een persoon en hoe doe je dit bij een groepje mensen? Hoe krijg ik die spontane lach bij mensen en waar let je nog meer op?!

Deze workshop kost € 30,- p.p. aanmelden via de website

Wanneer?
23 mei 2018 van 19.00 tot 22.00 uur
Organisator
Bloei
info@bloeicursussen.nl
Locatie:
Wielstaete, van Kijfhoekstraat 146
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.