Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ondernemersevent Business, Beleven & Borrelen

Ondernemersevent Business, Beleven & Borrelen

Tijdens het ondernemersevent ‘Business, Beleven & Borrelen’ op 24 mei zijn alle ondernemers uit de regio Drechtsteden en de zakelijke relaties van Cascade van harte welkom.

Beleef deze middag met een theatrale lezing over onderhandelen met de ludieke titel ‘Aan tafel met je schoonmoeder’.
Wat doen we deze kerst met schoonmoeder? De een wil lekker gourmetten, de ander is vegetarisch en weer een ander wil rust. Op uw schoonmoeder is dus soms geen peil te trekken. En dan moet u ook nog rekening houden met de wensen van uw partner... Tijdens deze theatrale lezing en workshop maak t u kennis met de eers te stap van de Harvard Methode ‘ Excellent onderhandelen ’. De eerste stap, de zogenaamde ‘Schoonmoedertechniek’ wordt op speelse wijze getraind. Relatietherapeut Jeroen Stek en acteur Ton Kemp laten op basis van wetenschappelijke gegevens zien hoe deze techniek werkt. Pure psychologische kennis in een theatraal en leerzaam jasje.

Naast een inhoudelijk programma biedt de middag gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te netwerken onder het genot van een borrel! Het doel van ‘Business, Beleven & Borrelen’? Ontmoeten, leren, de kansen van samenwerken ontdekken en vooral uw netwerk vergroten.

14.30 uur Binnenkomst
15.00 uur Beleven
16.00 uur Borrelen

Hoe meld t u zich aan?
Stuur een e - mail naar daphne.vanlopik@stichting-cascade.nl met uw bedrijfs - , voor - en achternaam.

Theatrale lezing
Voor de theatrale lezing vragen wij bij binnenkomst een vergoeding van 5 euro incl. koffie/thee. Contant betalen en pinnen is beiden mogelijk.

Wanneer?
24 mei 2018 van 14.30 tot 00.00 uur
Organisator
Cascade
daphne.vanlopik@stichting-cascade.nl
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.