Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gezond en Fitheidsdag 60+

Gezond en Fitheidsdag 60+

Vandaag organiseert Hi5Ambacht in samenwerking met de gemeente de derde editie van de Gezond en Fitheidsdag 60+. Tijdens deze dag kunt u zich onder het genot van een kopje koffie of thee laten informeren door verschillende sportaanbieders over hen aanbod in Hendrik-Ido-Ambacht (en omstreken).

Daarnaast zijn op deze dag verschillende zorgaanbieders aanwezig waarbij u zich op het gebied van gezondheid kan laten testen en informeren.

De Granny HipHop Crew (bekend van Tv-programma bij RTL late Night) zal deze gezellige dag voor u openen en laat zien dat bewegen op alle leeftijden en op alle manieren kan! Gedurende de dag zijn er nog verschillende workshops waar u aan kunt deelnemen en demonstraties waar u van kunt genieten.

In het kort:
Gezond en Fitheidsdag 2018
Sporthal de Ridderhal
Zaterdag 26 mei 2018
10.00 – 15.00 uur
Entree = gratis

Wanneer?
26 mei 2018 van 10.00 tot 15.00 uur
Organisator
Hi5 Ambacht / Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Sporthal de Ridderhal
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.