Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

T-beaune's Huiskamer concert

T-beaune's Huiskamer concert

Roparunteam Sterk Staaltje - team 262 zal vandaag een huiskamerconcert organiseren bij T-beaune's Huiskamer. Op deze avond wordt de opbrengst van Sterk Staaltje, opgehaald tijdens de Roparun 2018 bekend gemaakt.

  • Nina Hamels
  • Francesco Daniel
  • Agnesz Anna en
  • Charming Three

zullen deze avond optreden.

Kaarten van Euro 12,50 p.p. zijn te boeken via www.teamsterkstaaltje.nl of via sterkstaaltje.fikket.com

Wanneer?
4 juni 2018 van 19.00 tot 22.30 uur
Organisator
Roparunteam Sterk Staaltje
Locatie:
T-beaune's Huiskamer, Sophiapromenade 9
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.