Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

FietsTocht Werkvisie De Hoop

FietsTocht Werkvisie De Hoop

Vandaag is er een fietstocht georganiseerd door Werkvisie De Hoop. We zamelen geld in voor het realiseren van arco's in de kantine van Werkvisie De Hoop locatie H-I-Ambacht. Fiets je ook mee naar schippersinternaat De Driemaster? De tocht is ongeveer 30 km.

Meedoen kan door een vrijwillige bijdrage te storten of d.m.v. een sponsorlijst. Inschrijven bij Edith Heuvelman.

Wanneer?
8 juni 2018 van 12.30 tot 17.00 uur
Organisator
Edith - Werkvisie De Hoop
078-6114888
e.heuvelman@werkvisiedehoop.nl
Locatie:
Nijverheidsweg 46
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.