Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Presentatie orgelcd Pieter Dijksman

Presentatie orgelcd Pieter Dijksman

Presentatieconcert van de eerste orgel solo-cd van Pieter Dijksman met als thema de Psalmen. Aan dit presentatieconcert wordt meegewerkt door Vocaal ensemble Credo o.l.v. Pieter Dijksman, Wilco Offermans (trompet), Aalt van de Beek (viool) en Jannemieke de Jong (gitaar).

Toegang is gratis. Wel is er een collecte na afloop.
De cd is na het concert verkrijgbaar tegen het gereduceerde tarief van €12,50.
Tevens kunt u na afloop gezellig napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Afbeelding: Cd hoesje van de 1e orgel solo-cd van Pieter Dijksman: Psalmen

Wanneer?
9 juni 2018 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Pieter Dijksman
Locatie:
Dorpskerk, Kerkplein 13
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.