Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Popkoor PuurZangEnzo met Life is a circle

Popkoor PuurZangEnzo met Life is a circle

Popkoor PuurZangEnzo komt in juni naar theater Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht met een voorstelling over … het leven. Popnummers over geboorte, vriendschap, liefde, liefdesverdriet en ouder worden, van Niels Geusebroek, the Script en Claudia de Breij tot Bruno Mars.

In de voorstellingen van popkoor PuurZangEnzo is er veel aandacht voor presentatie. Bij veel nummers is een choreografie bedacht of filmbeelden om de boodschap van de liedjes te versterken. Zo is er ook voor het oog veel te beleven.

De voorstellingen in theater Cascade zijn op 8, 9 en 10 juni. Kaarten voor deze voorstelling kunt u alleen bestellen via kaartverkoop@stichting-cascade.nl of telefonisch 078 6819230 optie 2. Kaarten kosten € 12,50 p.st.

Wanneer?
Van 8 juni 2018 00.00 uur tot 10 juni 2018 00.00 uur
Organisator
Popkoor PuurZangEnzo
078 6819230
kaartverkoop@stichting-cascade.nl
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.