Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Florensis Consumentenavond

Florensis Consumentenavond

Als consument altijd al eens een kijkje willen nemen tijdens het jaarlijkse grootste en mooiste event van Florensis in Hendrik-Ido-Ambacht? Dat kan! Graag nodigen wij u uit om samen met familie & vrienden onze 'Flower Trials' show te bezoeken op woensdagavond 13 juni. Tussen 18.00 - 21.00 uur bent u van harte welkom.

Tijdens deze gezellige avond kunt u onze professionele klantenshow bekijken met creatieve plantenpresentaties. Wandel door onze prachtige showtuin en neem een kijkje achter de schermen tijdens een leuke & informatieve rondleiding. Graag tot ziens tijdens onze consumentenavond!

Wanneer?
13 juni 2018 van 18.00 tot 21.00 uur
Organisator
Florensis
Locatie:
Langeweg 85
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.