Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Interkerkelijke vrouwenontmoeting

Interkerkelijke vrouwenontmoeting

Vandaag vindt er een interkerkelijke vrouwenontmoeting plaats bij Vrije Evangelische Gemeente Maranatha. De gastspreekster is Astrid van Hoeve. Zij zal spreken over het thema: Als levende stenen.

Inloop vanaf 9:30 uur. U kunt dan kennismaken met de andere aanwezigen en genieten van een kopje koffie of thee. De bijeenkomst stopt om 12:00 uur en eindigt met vragen kunt stellen aan de spreekster. Alle vrouwen zijn hartelijk welkom.

Wanneer?
13 juni 2018 van 09.30 tot 12.00 uur
Organisator
Maranathakerk
Locatie:
P.C. Hooftsingel 73
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.