Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Een muzikale vertelvoorstelling voor jong en oud (2-8 jaar)

Een muzikale vertelvoorstelling voor jong en oud (2-8 jaar)

Ken jij het kleinste sprookje van Grimm? Het gaat over de kleinste en minst geziene dieren in de wereld. Maar ze hebben wel degelijk gevoelens en kunnen daarmee een slaperig bergdorpje behoorlijk op zijn kop zetten. En dat alles omdat niemand nadenkt!

In deze speelse voorstelling uitgevoerd door Machteld Teekens wordt het onbekende sprookje van Grimm uitgebeeld. Het verhaal komt tot leven dankzij tekeningen, muziek van J.S. Bach en vertelling. Het begint met een verdronken luis en het eindigt met een verdronken dorp. Bijna tenminste, want gelukkig wordt er net op tijd ingegrepen. Ben jij ook zo benieuwd hoe het afloopt?

Praktische informatie
Locatie: bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Datum: woensdag 13 juni
Tijd: 15.00 – 16.00 uur
Voor wie: kinderen van 2 - 8 jaar
Kosten: gratis
Aanmelden: in de bibliotheek of via de website

Wanneer?
13 juni 2018 van 15.00 tot 16.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.