Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

54e Slag van Ambacht

54e Slag van Ambacht

De stichting Slag van Ambacht is een begrip in Hendrik Ido Ambacht en wijde omstreken. De Slag van Ambacht staat bekend om een sterk deelnemersveld die ieder jaar veel strijd leveren mede door de vele premies geschonken door het Ambachtse bedrijfsleven. De Slag is dan ook één van de drukbezochte criteriums in de wijde regio.

Op donderdag 5 juli 2018 vindt de 54e editie van de Slag van Ambacht plaats. Ook nu weer vinden de wedstrijden plaats op en rondom de voormalige boerderij aan de Reeweg. De start en finishlocatie is  t.o. het sportpark Schildman.

  • Om 17.00 uur rijdt de jeugd zijn Fietsen van Ambacht Dikke Bandenrace
  • Gevolgd door de sportklasse die om 18.15 vertrekken voor hun wedstrijd over 40 kilometer.
  • Het hoofdprogramma is de wedstrijd voor Elite/beloften/amateurs over 90 kilometer. De start van de Elite/beloften/amateurs is om 19.30 uur.

Meer informatie vindt u op de website

Wanneer?
5 juli 2018 van 17.00 tot 00.00 uur
Organisator
De stichting Slag van Ambacht
Locatie:
Start en finishlocatie is t.o. het sportpark Schildman
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.