Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Feestelijke opening Nieuwe Jeugdspeelpark

Feestelijke opening Nieuwe Jeugdspeelpark

Het is fijn dat we net voor de zomervakantie gaan openen, zodat iedereen in de vakantieperiode optimaal kan genieten van de dieren, de speeltuin en de waterspeelplekken. Op het mooie terras kan men genieten van een kopje koffie en een ijsje.

Tijdens het openingsfeest op 7 juli is er voor iedereen wat leuks.Meer informatie over de opening zie www.facebook.com/stichtingjeugdspeelpark

Wanneer?
7 juli 2018 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Stichting Jeugdspeelpark
Locatie:
Rossenburgpad 12
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.