Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Taalpunt

Taalpunt

Samen oefenen met taal
Wil je Nederlands spreken, de taal oefenen, dan kun je hiervoor vanaf 10.00 uur terecht in Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht. We lezen, schrijven en spreken de taal in een kleine groep. Iedereen is welkom. Je kunt je aanmelden in de bibliotheek.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Datum en tijd: elke dinsdag en donderdag van 10.00 - 12.00 uur

Wanneer?
10 juli 2018 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.