Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kidsworkshop: kwal met krultentakels

Kidsworkshop: kwal met krultentakels

Vandaag organiseert Intratuin de kidsworkshop Kwal met krultentakels maken. De kwallen worden gemaakt van een kartonnen bordje, lintjes, stickeroogjes en groen. De kwallen kunnen worden opgehangen, zodat de tentakels van lint en groen goed zichtbaar zijn. De workshop is op inschrijving en kost € 2,50 per persoon, inclusief een drankje en wat lekkers.

Je kunt kiezen uit de volgende tijdstippen:
- Woensdag 25 juli om 14.30 uur
- Woensdag 25 juli om 15.45 uur
Per tijdstip hebben we plek voor 25 kinderen.

Schrijf je nu in bij de servicebalie of bel 078-6206200. Of reserveer via de website

Op de dag van de workshop kun je je melden bij de servicebalie, daar de workshop betalen en dan hoor je waar de workshop plaatsvindt.

Foto: Intratuin

Wanneer?
25 juli 2018 van 14.30 tot 17.00 uur
Organisator
Intratuin
Locatie:
Langeweg 21
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.