Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Jolanda Nieuwstraten

Koffie met... Jolanda Nieuwstraten

Alles over shawls en decoratiedoeken van natuurlijke materialen
Jolanda Nieuwstraten vervilt en bewerkt natuurlijke materalen, zoals wol en zijde, op een traditionele manier. Tijdens deze Koffie met... vertelt ze hier alles over.

"Door het gebruik van natuurlijke materialen, zoals oude heemplanten, schillen, zaden en bessen ontstaan de 'vergeten' kleuren, waar de oude meesterschilders als Rembrandt, Vermeer en van Gogh mee werkten.". Nieuwsgierig naar deze bijzondere combi van kunst en creativiteit? Schuif aan!

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Datum: donderdag 6 september
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Toegang: gratis | aanmelden niet nodig

Wanneer?
6 september 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.