Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Dag Pietermankerkje

Open Dag Pietermankerkje

Vandaag opent het Pietermankerkje van 12.00 – 16.00 zijn deuren, zodat iedereen het pittoreske kerkje kan bezichtigen.

‘De open dagen organiseren wij om de inwoners van de Zwijndrechtse Waard met de kerkjes kennis te laten maken om hun belangstelling levendig te houden’, zegt Jaap Boer, voorzitter van de Stichting tot behoud van de Pietermankerk.

“Op de open dag exposeert kunstenares Machteld Teekens met een interessante selectie uit haar keramisch en schilderwerk. Verder kunnen bezoekers boeiende naslagwerken over het Pietermankerkje inkijken en zijn er fraaie foto’s van het kerkje te koop”, licht Jaap toe.

Het adres is: Burgemeester Pijl Hogeweglaan 1.
De toegang is gratis, al kunt u altijd een gift in de offerblokken deponeren.

Verder zal er een muzikale omlijsting zijn door muzikaal talent Marco Reedijk. Naast het orgel zal hij ook de spinet bespelen.

Tekst: Jan-Willem Schneider
Foto: LED Poppictures-  Dit is de achterzijde van het Pietermankerkje, verlicht door kleurrijke LED-verlichting.

Wanneer?
8 september 2018 van 12.00 tot 16.00 uur
Organisator
Stichting behoud Pietermankerk
Locatie:
Burgemeester Pijl Hogeweglaan 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.