Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start KunstKids - Workshop koken (groep 3 en 4)

Start KunstKids - Workshop koken (groep 3 en 4)

Het thema van KunstKids is deze periode "Hendrik Ido Ambacht vroeger en nu"

In dit KunstKids thema organiseren wij een hele speciale kookworkshop. Onder begeleiding van 3 gepensioneerde bewoners uit Hendrik-Ido-Ambacht en een medewerker uit Wielstaete leren de kinderen oud ambachtse recepten maken. In de keuken van Wielstaete worden de lekkerste gerechtjes gekookt en uiteraard lekker opgepeuzeld.

Ben jij een echte chefkok in spé of vind je het gewoon erg leuk om te koken meld je dan nu aan!

Iedere dinsdag tussen 11-09-2018 en 02-10-2018 van 16:00 tot 17:15 uur. Opgeven doe je via de website. 

Wanneer?
11 september 2018 van 16.00 tot 17.15 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Wielstaete, Van Kijfhoekstraat 146B
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.