Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start KunstKids - Fotografie (groep 5 en 6)

Start KunstKids - Fotografie (groep 5 en 6)

Het thema van KunstKids is deze periode "Hendrik Ido Ambacht vroeger en nu"
Naar aanleiding van dit thema wordt er tijdens de fotografie workshop gebruik gemaakt van al het moois wat ambacht te bieden heeft.

Kinderen leren de basisprincipes van fotografie. De opdracht is fotografeer één of meerdere gebouwen/voorwerpen wat voor jou centraal staat in ambacht. Denk hier bijvoorbeeld aan school, park of sportvereniging.

Bij wielstaete loopt dezelfde workshop fotografie voor de 65+ doelgroep in ambacht. Het einddoel is om de foto's van de jongeren naast de foto's van de ouderen te exposeren. Op dinsdag 09 oktober om 18.30 uur, is er een expositie voor genodigden en belangstellende in Wielstaete.

Iedere dinsdag tussen 11-09-2018 en 02-10-2018 van 16:00 tot 17:15 uur. Opgeven doe je via de website. 

Wanneer?
11 september 2018 van 16.00 tot 17.15 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Katholieke Jenaplanschool John F. Kennedy, Druivengaarde 5
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.