Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... Stichting MEE Buurtbemiddeling

Koffie met... Stichting MEE Buurtbemiddeling

Schuif gezellig aan
In ons land wonen we dicht op elkaar. Soms leidt dat tot ergernissen, conflicten en ruzies. Buurtbemiddeling brengt partijen samen aan tafel en stimuleert het zoeken naar een duurzame oplossing. Dit verbetert het leefklimaat in de straat en in de buurt. Wil jij meer weten over wat Stichting MEE buurtbemiddeling doet of heb je zelf een voorstel voor een oplossing? Kom dan naar deze koffie met. De koffie/thee staat klaar!

Praktische informatie
Locatie: bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Dag: donderdag 13 september
Tijdstip: 10.30 - 12.00 uur
Kosten: gratis, aanmelden niet nodig

Wanneer?
13 september 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.