Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatieavond Kerst in stappen

Informatieavond Kerst in stappen

Dit jaar zal Kerst in Stappen weer georganiseerd worden op 15 december. Kerst in Stappen is een kerstwandeling voor jong en oud, georganiseerd door verschillende kerken uit Hendrik Ido Ambacht. Tijdens deze wandeling zult u allerlei taferelen uit het kerstverhaal tegenkomen. Meer informatie kunt u vinden op de facebookpagina.

Voor dit evenement zijn veel vrijwilligers nodig:

  • voor het uitbeelden van taferelen,
  • assistentie langs de route,
  • hulp bij het opbouwen en afbreken,
  • hulp bij het koffie uitdelen etc.

Wij hopen dat u ook mee wilt helpen bij dit mooie evenement. Op maandag 17 september houden we een informatieavond over Kerst in Stappen. Deze informatieavond vindt plaats in 'De Open Hof' en begint om 20.00 uur.

We zullen dan zoveel mogelijk de taken verdelen. Als u mee wilt helpen met dit evenement, zien we u graag. Als u contact met ons wilt hebben, bijvoorbeeld omdat u wel wilt meehelpen, maar niet bij de bijeenkomst aanwezig kunt zijn, of omdat u andere vragen hebt, dan kunt u een bericht zetten op facebook of mailen. Als u een voorkeur heeft voor een bepaalde taak, dan kunt u dat natuurlijk ook aangeven. Dan proberen we daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Wanneer?
17 september 2018 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
De Open Hof, Schildmanstraat 72a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.