Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Aanhaken (Start van het seizoen)

Aanhaken (Start van het seizoen)

Heeft u zin om mee te haken en breien voor een goed doel? Dat Kan! 
We breien en haken voor goede doelen. We zijn bezig met o.a. Droomdekentjes, voor zieke kinderen.

Het doel is om gezellig samen te haken onder het genot van een kopje koffie of thee en een goed gesprek. Wilt u leren haken of breien; dat kan ook! Als u vragen heeft of graag eens wilt komen kijken dan bent u van harte welkom!

Vandaag is de start van het nieuwe aanhaak seizoen.

Emmy Hilmert, telefoon 06-17 87 49 28
Stella Koppelaar, telefoon 078- 681 60 89 of 06-37 30 52 22

Wanneer?
18 september 2018 van 10.00 tot 11.30 uur
Organisator
Emmie Hilmert
Locatie:
in de Open Hof, Schildmanstraat 72
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.