Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... het echtpaar Komen

Koffie met... het echtpaar Komen

Pelgrimeren naar Santiago de Compostela
Tijdens de Koffie met... deze ochtend komt het echtpaar Komen hun ervaringen delen. Zij hebben de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela op de fiets afgelegd. Fietsen naar Santiago de Compostela betekent dat je per dag zo'n 70 kilometer in het zadel zit. Op sommige dagen betekent dat vier uurtjes fietsen, maar het terrein en de weersomstandigheden kunnen die tijd aardig doen oplopen. Kortom, een hele ervaring! Graag meer weten over deze tocht? Kom gezellig langs, de koffie en thee staan klaar.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Datum en tijd: donderdag 20 september van 10.30 tot 12.00 uur
Toegang: gratis, aanmelden niet nodig

Wanneer?
20 september 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.