Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Demonstratie: Hoe speel je Mahjong

Demonstratie: Hoe speel je Mahjong

Deze zaterdag komt de locale Mahjongclub een demonstratie geven van dit ingewikkelde, maar leuke spel. Ben je benieuwd hoe dit werkt? Dit is je kans om de kunst af te kijken en vragen te stellen. Wil je zelf spelen of het spel leren, kun je je ook aanmelden als lid van de club deze dag. Kom langs en laat je inspireren!

Praktische informatie
zaterdag 22 september
10.00 - 13.00 uur
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Aanmelden hoeft niet, toegang is gratis

Wanneer?
22 september 2018 van 10.00 tot 13.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.