Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met ... Ria Kool

Koffie met ... Ria Kool

Rebible, het nieuwe boek van Inez van Oord, oprichtster van de Happinez
Inez van Oord,de oprichtster van Happinez, heeft samen met haar broer het boek 'Rebible' geschreven. Vanuit haar eigen achtergrond en de ervaringen in haar werk bij Happinez is dit boek ontstaan. Een boek dat Bijbelverhalen opnieuw vertelt in en naar de tijd van nu. Ria Kool komt over het ontstaan van dit boek vertellen en er is gelegenheid het boek in te zien.


Praktische informatie
Wanneer: donderdag 27 september
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Waar: bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Voor wie: volwassenen
Toegang: gratis, vooraf aanmelden niet nodig

Afbeelding: Voorkant van het boek Rebible, geschreven door Inez van Oord

Wanneer?
27 september 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.