Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vriendschap schilderen (5 t/m 9 jaar)

Vriendschap schilderen (5 t/m 9 jaar)

Schilder onder begeleiding van Geke Wilschut een schilderij voor in de bibliotheek
Wil jij jezelf met je vriend of vriendin schilderen of weet je een leuke tekst over vriendschap? Kom dan, met je oude kleren aan, bij ons een schilderij maken over het thema van de Kinderboekenweek. Dit schilderij blijft een jaar in de bibliotheek hangen zodat iedereen het kan bewonderen. Daarna mag je het op komen halen.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Datum: woensdag 3 oktober
Tijd: 14.30 - 16.00 uur
Toegang: gratis | aanmelden via onderstaande knop
Voor wie: kinderen van 5 t/m 9 jaar
Aanmelden bij de balie of via de website

Wanneer?
3 oktober 2018 van 14.30 tot 16.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.