Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

VoorleesHeld Mieke leest voor uit De grote verrassing (2 t/m 6 jaar)

VoorleesHeld Mieke leest voor uit De grote verrassing (2 t/m 6 jaar)

Interactief voorlezen over vriendschap
VoorleesHeld Mieke komt deze ochtend voorlezen uit De grote verrassing van Jelleke Rijken! Dit verhaal gaat over Beer en zijn vrienden. Beer is heel erg zenuwachtig. Hij heeft per ongeluk ontdekt dat Olifant en Kip een verrassingsfeestje voor hem houden. Maar beer is heel verlegen en wil niet zo in de belangstelling staan. Maar hoe moet hij dat aan zijn vrienden vertellen?

Dit boek gaat over vriendschap, het Kinderboekenweekthema van dit jaar. Naast het voorlezen zullen we ook interactief met het verhaal aan ze slag gaan. Zo spelen we gedeeltes van het verhaal na en zullen de kinderen volop bij het verhaal worden betrokken. Leuk en leerzaam: door de interactie wordt het verhaal nog beter begrepen!

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Datum: woensdag 3 oktober
Tijd: 10.30 - 11.00 uur
Toegang: gratis | aanmelden niet nodig
Voor wie: kinderen van 2 t/m 6 jaar

Wanneer?
3 oktober 2018 van 10.30 tot 11.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.