Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Een ontmoeting met Riny Benschop

Een ontmoeting met Riny Benschop

Deze ochtend is de geboren en getogen Ambachter Riny Benschop onze gast
De gepensioneerd geschiedenisleraar en oud-medewerker van het Stadsarchief in Dordrecht, komt vertellen over zijn onlangs uitgekomen boek Dorp der Koningen. Hierin vertelt hij over het Ambacht van net na de Tweede Wereldoorlog. Het boek bevat waargebeurde verhalen, aangevuld met goed gedocumenteerde fictie. Kom langs en ga in gesprek met de schrijver van dit bijzondere boek over de geschiedenis van uw dorp.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Datum en tijd: donderdag 11 oktober van 10.30 - 12.00 uur
Toegang: gratis

Foto: Voorkant van het boek van Riny Benschop "Dorp der Koningen".

Wanneer?
11 oktober 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.