Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Praise avond One Voice

Praise avond One Voice

Jongerenkoor One Voice organiseert vandaag een Praise avond waar u als gast lekker mee kan zingen en ook kunt luisteren naar nieuwe en bekende nummers van One Voice. Nummers van bijvoorbeeld Sela, Geron Davis en Hawk Nelson zullen te horen zijn.

De avond zal in het teken staan van het thema ‘Build your Kingdom’. De toegang is gratis.

Wanneer?
12 oktober 2018 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Jongerenkoor One Voice
Locatie:
Maranathakerk, P.C. Hooftsingel 73
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.