Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop: Een opgeruimd huis brengt rust in je hoofd

Workshop: Een opgeruimd huis brengt rust in je hoofd

Heb jij het gevoel dat het altijd maar rommelig is in je huis, dat je steeds spullen kwijt bent of dat je niets meer kunt vinden omdat kasten vol liggen met allemaal spullen? Dan is deze workshop iets voor jou. In deze workshop gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw rommelprobleem en leer je wat je kunt doen om voortaan een opgeruimd huis te hebben.

Tijdens deze workshop krijg je allemaal unieke en handige oplossingen uitgereikt om je woning netjes te krijgen en te houden. We gaan een actieplan maken zodat je de basis hebt om thuis meteen aan de slag te gaan. Leer alle stappen naar een opgeruimd huis in deze praktische en inspirerende workshop! 

De workshop kost € 16,-. Aanmelden via de website

Wanneer?
12 oktober 2018 van 19.00 tot 21.00 uur
Organisator
Bloei
078 - 681 33 55
info@bloeicursussen.nl
Locatie:
Gerard Alewijnsstraat 18
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.