Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vakantietopper; De drijfbios (6-12 jaar)

Vakantietopper; De drijfbios (6-12 jaar)

Drijfbioscoop voor kinderen van 6-12 jaar. Het is weer tijd voor de vakantietopper, Drijfbios!

De drijfbios wordt georganiseerd in samenwerking met zwembad de Louwert. Bij deze drijvende bioscoop mag je je favoriete opblaasband, luchtbed of opblaasdier meenemen. (Zorg dat deze van te voren is opgeblazen) Hierop kan je heerlijk genieten van één van de nieuwste films, vandaag: Dummy de Mummy 3. In de pauze wordt er gezorgd voor een lekker hapje en drankje.

Er zijn maximaal 60 plekjes voor de activiteit, dus schrijf je snel in via de website. vol=vol Inschrijven voor deze activiteit is verplicht.

Kaartjes kosten €7,20 en kunnen bij de kassa van het zwembad worden betaald. (contant / pin)

Zwemdiploma A en B is verplicht!

Wanneer?
20 oktober 2018 van 18.45 tot 21.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Zwembad de Louwert, Hoge Kade 70
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.