Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zangdienst met de Martin Mans Formation in de Open Hof

Zangdienst met de Martin Mans Formation in de Open Hof

Vandaag staat de eerste zangdienst van het winterseizoen weer gepland in de Open Hof. De organisatie is verheugd dat zij ook dit jaar weer het bekende mannenensemble “The Martin Mans Formation” hebben kunnen contracteren. Het orgel en piano wordt deze middag bespeeld door hun dirigent Martin Mans.

Zoals de vaste bezoekers gewend zijn vermeldt het programma weer een reeks bekende en graag gezongen liederen, afkomstig uit diverse bundels. Ook de liederen die The Martin Mans Formation zullen zingen, zijn veelbelovend. Zo staat het bekende Hallelujah uit the Messiah van Händel op het programma.

Belangstellenden kunnen voor de komende zangdienst van 21 oktober vooraf per email een complete liturgie toegestuurd krijgen. 

De zangdienst begint om 17.00 uur. Zoals gebruikelijk is de toegang gratis en aan einde van de dienst wordt een collecte gehouden voor de onkosten.

Wanneer?
21 oktober 2018 van 17.00 tot 18.00 uur
Organisator
Leen Koster
leenkoster53@gmail.com
Locatie:
Schildmanstraat 72
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.