Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cascade filmmiddag: K3 Love Cruise

Cascade filmmiddag: K3 Love Cruise

Kom gezellig een filmpje pakken in de herfstvakantie. We draaien K3 Love Cruise, de allereerste film van Hanne, Klaasje en Marthe vol vrolijke hits van K3.

De meisjes van K3 zijn in de wolken: ze mogen als special guests mee met een cruise, op het schip van kapitein Bas. K3 zal een spetterend optreden geven tijdens het eindbal. Het lijkt een rustige trip te worden tot uit de magische parelketting van Klaasje opeens een elf verschijnt. K3 belandt steeds weer in moeilijke maar hele grappige situaties. Kunnen de meisjes de toverkrachten van de elf verslaan en brengen zij de reis tot een goed einde?

Woensdag 24 oktober 2018
Aanvang 15:00 uur
Ticketprijs: € 5,- inclusief toeslagen (Er komen geen kosten meer bij)
Tickets te koop via de website

Wanneer?
24 oktober 2018 van 15.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.