Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

VakantieBijbelWeek - dag 2

VakantieBijbelWeek - dag 2

Dit keer is de VakantieBijbelWeek op dinsdag 23 oktober van 10.00 uur tot 12.00 uur en op woensdag 24 oktober van 10.00 uur tot 14.00 uur. Er zijn leuke activiteiten voor kinderen van 4 tot met 10 jaar.

We zingen, luisteren naar een bijbelverhaal, kijken naar toneel, knutselen, doen spelletjes en nog veel meer.
Het thema is: "Zoek het uit! " Kom je ook?

Wanneer?
24 oktober 2018 van 10.00 tot 14.00 uur
Locatie:
Hervormd Jeugdcentrum, Vijverhof 10
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.