Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met… Burgemeester Heijkoop

Koffie met… Burgemeester Heijkoop

Iedere donderdag van 10.30 – 12.00 uur is iedereen welkom bij Koffie met… in Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht. Koffie met... is een laagdrempelige reeks koffieochtenden, waar mensen elkaar ontmoeten en kennis delen. Elke keer staat een lokaal thema of een lokale gast centraal.

Speciale editie
Op donderdag 25 oktober is er een speciale editie van Koffie met…: burgemeester Jan Heijkoop van Hendrik-Ido-Ambacht is te gast. Hij vertelt over zijn werk en de gemeente. Wat doet een burgemeester allemaal? Met welke vragen houdt hij zich bezig? Uiteraard is er ook ruim gelegenheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan. En er staat een kopje koffie met iets lekkers klaar. Iedereen mag binnenlopen, de toegang is gratis.

Praktische informatie
Wat:  Koffie met… Burgemeester Heijkoop
Wanneer: donderdag 25 oktober
Waar:  Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Voor wie: iedereen, toegang is gratis

Wanneer?
25 oktober 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.