Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ladies night voor Pink Ribbon

Ladies night voor Pink Ribbon

Vanavond wordt een ladies night voor Pink Ribbon gehouden. Deze avond willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor borstkankeronderzoek, want het is hard nodig. 1 op de 7 vrouwen krijgt te maken met borstkanker. Help je mee?

  • entree 2,- euro voor pink ribbon
  • leuke kraampjes
  • verschillende leveranciers
  • hapjes en drankjes
  • loterij met leuke prijzen ( 1,- euro per lot, meerdere loten kopen is natuurlijk mogelijk)

Iedereen is van harte welkom! Kijk voor meer informatie en updates op de facebookpagina.

Wanneer?
26 oktober 2018 van 19.00 tot 22.00 uur
Organisator
HUIDCARE huid- en oedeemtherapie
0636205598
info@huid-care.nl
Locatie:
Witte de witstraat 57
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.