Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mantelzorgavond in de bibliotheek

Mantelzorgavond in de bibliotheek

Tips voor (aanstaande) mantelzorgers
Mantelzorg verlenen is ontzettend waardevol. Het is fijn om iets voor anderen te betekenen en patiënten zijn vaak heel erg dankbaar voor je hulp. Maar het vraagt wel veel van de mantelzorger. Tijdens deze bijeenkomst geeft Paulien Schalk van het sociaal wijkteam Hendrik-Ido-Ambacht tips voor (aanstaande) mantelzorgers.

Niet altijd gemakkelijk
Patiënten hebben een chronische ziekte, kampen met verslavingsproblematiek of hebben een lichamelijke, psychische, verstandelijke beperking. Voor hen zorgen is niet altijd gemakkelijk. Zeker als je daarnaast nog een baan, gezinsleven en hobby’s hebt. Maar er zijn diverse manieren om op de been te blijven en het jezelf een klein beetje gemakkelijker te maken. Paulien Schalk vertelt je er met plezier meer over!

Praktische informatie
Datum: dinsdag 30 oktober
Tijd: 19.30 - 21.00 uur
Locatie: bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Toegang: gratis, aanmelden in de bibliotheek of via de website

Wanneer?
30 oktober 2018 van 19.30 tot 21.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.