Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Riky Hazenbosch

Expositie Riky Hazenbosch

Deze maand exposeert Riky Hazenbosch haar werk in de ontmoetingsruimte in bibliotheek H.I. Ambacht. Als beeldend kunstenaar werkt Riky Hazenbosch met veel gevoel voor vorm, kleur en compositie. Hiervoor gebruikt zij olie, acryl pastel of potlood. We nodigen je uit om haar werk te komen bewonderen.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Datum en tijd: oktober, tijdens openingstijden
Toegang: gratis

Wanneer?
Van 1 oktober 2018 00.00 uur tot 31 oktober 2018 00.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.