Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... veilig bankieren

Koffie met... veilig bankieren

Heb je moeite met internetbankieren? Of wil je meer weten over veiligheid van online bankieren? Tijdens deze middag krijg je informatie over online en veilig bankieren en praktische bankzaken bij de Rabobank. Denk hierbij aan zolang mogelijk zelfstandig bankieren, financieel misbruik, bancaire volmachten en bewindvoering. Tevens zullen onderwerpen aan bod komen zoals: veilig bankieren, pinnen, babbeltrucs en phising. Zij denken met je mee en kunnen advies geven afgestemd op je persoonlijke situatie.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Datum en tijd: donderdag 8 november
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Toegang: gratis | aanmelden niet nodig

Wanneer?
8 november 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.