Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start KunstKids - Workshop Improvisatie & performance (groep 5 en 6)

Start KunstKids - Workshop Improvisatie & performance  (groep 5 en 6)

Hup de vloer op!
In deze workshopreeks leren de kinderen zich zekerder voelen als ze voor een groep staan of op het podium. Er wordt doormiddel van leuke opdrachten gewerkt aan het improvisatievermogen en uitstraling. Een leerzame en interactieve workshop, waar spel en plezier voorop staan!

Iedere dinsdag tussen 13-11-2018 en 04-12-2018 van 16:00 tot 17:00 uur. Opgeven doe je via de website. 

Wanneer?
13 november 2018 van 16.00 tot 17.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
SOL Watervlinder, Druivengaarde 11
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.