Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start KunstKids - Workshop grime (groep 6, 7 en 8)

Start KunstKids - Workshop grime (groep 6, 7 en 8)

Dit keer staan de sterren niet op het podium, maar achter het podium
Wil jij leren hoe je artiesten kan omtoveren in een levensechte tijger of hoe je een open wond maakt? Tijdens de workshop grime leer je alles om artiesten zo mooi/griezelig mogelijk in de spotlights te laten staan. Je krijgt verschillende foto's en oefenmateriaal mee naar huis, zodat je thuis ook aan de slag kunt.

Let op! Ouders moeten een formulier ondertekenen, waarop aangegeven wordt dat de kinderen ten behoeve van de workshop op de foto mogen. De foto's worden alleen aan de ouders van het desbetreffende kind gestuurd en dienen als lesmateriaal en niet voor PR doeleinden.

Iedere dinsdag tussen 13-11-2018 en 04-12-2018 van 16:00 tot 17:00 uur. Opgeven doe je via de website. 

Wanneer?
13 november 2018 van 16.00 tot 17.00 uur
Organisator
HI5 Ambacht
Locatie:
Ikc de Wijngaard, Druivengaarde 9
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.