Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met… Helene Toepoel

Koffie met… Helene Toepoel

Helene Toepoel vertelt over de geschiedenis van de Sophiapolder
Deze morgen vertelt Helene Toepoel over de bijzondere geschiedenis van de Sophiapolder. De Sophiapolder is een klein eilandje in de rivier De Noord tussen Hendrik Ido Ambacht en Papendrecht. Waartoe heeft het vroeger gediend? En wat is er nu zoal te zien en te beleven?

Wandeling
Na afloop van deze koffie met..-bijeenkomst kunnen de aanwezigen samen een rondje Sophiapolder lopen. Als je hiermee mee wilt, is het belangrijk om stevig schoeisel aan te trekkend. De wandeling is ongeveer drie kilometer lang en gaat alleen door bij droog weer. Deelnemers worden met de pont naar het eiland gevaren.

Praktische informatie
Datum: 15 november
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Locatie: bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Voor wie: iedereen
Toegang: gratis

Wanneer?
15 november 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bibliotheek Hendrik-Ido-Ambacht
Locatie:
Hoge Kade 52
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.